Ajándékkártya

Ajándékkártya

Minimális érték: 5 000 Ft
Maximális érték: 50 000 Ft
Az árak a 0%-os ÁFA-t tartalmazzák!
Ft
Ingyenes házhozszállítás 30000 Ft fölött minden rendelésre.

Termékinformációk

Cikkszám: ajandekkartya
Termékleírás:

Az ajándékkártya egy előre kifizetett értékkártya, amely termékvásárláskor bármely magyarországi 4_skandinavia üzletben felhasználható.

A kiválasztott ajándékkártyára az Ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel, az összeg megfizetésével egy időben. A kártyák a pénztárnál történő megvásárlásig/aktiválásig értéktelenek. Az ajándékkártya nem tölthető újra. 

Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a 4_skandinavia üzletek választékából.

A fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja vásárlásra, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet valamely fizetőeszköz (készpénz, bankkártya) segítségével kell/lehet  megfizetni.

Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően. Az ajándékkártya nem névre szóló, tulajdonosának a 4_skandinavia személyzete azt tekinti, akinek a birtokában van. A 4_skandinavia a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését a 4_skandinavia kizárja.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya értéke után járó hűségpontok az ajándékkártya vásárlójának kerülnek jóváírásra, ezért a kártya felhasználásakor – az ajándékkártyával fizetett összeg után – újabb hűségpontok a kártyabirtokosnak nem járnak. Az ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejáratát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérésére nincs mód.

Kérjük, a kártyát tárolja biztonságos helyen! A 4_skandinavia nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.

A beváltás műszaki okok miatt átmenetileg szünetelhet, az ebből eredő esetleges károkért a 4_skandinavia felelősséget nem vállal.

Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a 4_skandinavia üzletekben, és a 4_skandinavia webáruhában érhetők el.

Az ajándékkártya megvásárlásával és használatával a kártya vásárlója és a kártyabirtokos a jelen felhasználási feltételeket bármilyen külön kifejezett hozzájárulás nélkül elfogadja.

Egyéb információ a termékről:
Kérem, adja meg, hogy mekkora összeg legyen feltöltve a kártyára!

További termékek ebből a kategóriából