Rólunk

A 4_skandinavia üzlet név alatt forgalmazzuk a Selected Homme és Jack & Jones férfiruházati márkákat Magyarországon, Budapesten és a vidéki nagyvárosokban. Kínálatunkban 16 éves kortól 60 éves korig minden igényes férfi vásárló megtalálhatja kedvenc, klasszikus vagy éppen a legutolsó trend szerint készült ruhadarabjait. Cégünk 2010-ben alakult, és jelenleg négy saját üzlethelyiségben folytatunk értékesítési tevékenységet:

  • Budapest - Allee Bevásárlóközpont
  • Budapest - Aréna Mall
  • Győr - Árkád Üzletház
  • Debrecen - Fórum Bevásárlóközpont

Ezeken kívül Szombathelyen is van egy partner üzletünk, ahol forgalmazzuk termékeinket.

 

Számunkra fontos a minőségi, stílusos megjelenés és a folyamatos fejlődés. A weboldalunk mellett Facebook (https://www.facebook.com/4skandinavia/) és Instagram (https://www.instagram.com/4skandinavia/) oldalon is elérhetőek vagyunk, ahol az aktualitásokat kommunikáljuk. Legfontosabb célunk a vásárlók elégedettsége, melyet minőségi termékeink mellett a kiszolgálás magas színvonalával szeretnénk elérni. Üzleteinkben dolgozó munkatársaink a vásárlói élmény minél jobbá tételére törekednek, segítséget nyújtanak a termék kiválasztásakor, méretre igazításakor.  

Weboldalunkon webshop üzemel, ahol a Selected Homme, és a Jack & Jones márkák közül válogathatnak a vásárlók. Működik webes ügyfélszolgálatunk is, ahol készséggel segítünk a rendeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekben.


Szolgáltató adatai:
Cégnév: BARSII Trade Kft.
Székhely: 2900-Komárom Beöthy Zsolt u.28.
Cégjegyzékszám: 11-09-016925
Cégbíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@barsii.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +34-342-462
Adószám: 22689506 2 11

 

Munkatársaink:

Vadász Mária
irodavezető
Tel:+36-34-342-462

E-mail:  maria.vadasz@barsii.com

 
 

Webes ügyfélszolgálat:
Halász Péter
asszisztens
Tel: +36-34-342-462
Mobil: +36-20-500-2186
E-mail: 
peter.halasz@barsii.com