Rólunk

A 4_skandinavia üzlet név alatt forgalmazzuk a Selected Homme és Jack & Jones férfiruházati márkákat Magyarországon, Budapesten és a vidéki nagyvárosokban. Kínálatunkban 16 éves kortól 60 éves korig minden igényes férfi vásárló megtalálhatja kedvenc, klasszikus vagy éppen a legutolsó trend szerint készült ruhadarabjait. Cégünk 2010-ben alakult, és jelenleg 6 üzlethelyiségben folytatunk értékesítési tevékenységet:

  • Budapest - Allee Bevásárlóközpont
  • Budapest - Aréna Mall
  • Budapest - MOM Park Bevásárlóközpont
  • Győr - Árkád Üzletház
  • Debrecen - Fórum Bevásárlóközpont
  • Szombathely - 4Y

Számunkra fontos a minőségi, stílusos megjelenés és a folyamatos fejlődés. A weboldalunk mellett Facebook (https://www.facebook.com/4skandinavia/) és Instagram (https://www.instagram.com/4skandinavia/) oldalon is elérhetőek vagyunk, ahol az aktualitásokat kommunikáljuk. Legfontosabb célunk a vásárlók elégedettsége, melyet minőségi termékeink mellett a kiszolgálás magas színvonalával szeretnénk elérni. Üzleteinkben dolgozó munkatársaink a vásárlói élmény minél jobbá tételére törekednek, segítséget nyújtanak a termék kiválasztásakor, méretre igazításakor.  

Weboldalunkon webshop üzemel, ahol a Selected Homme, és a Jack & Jones márkák közül válogathatnak a vásárlók. Működik webes ügyfélszolgálatunk is, ahol készséggel segítünk a rendeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekben.

2019 márciusától női kollekció is elérhető Aréna Mall, MOM Park, Debrecenben lévő üzleteinkben, és weboldalunkon. A Selected Femme a Selected Homme testvérmárkája, mely 2008-ban jött létre. A Selected Femme képviseli a skandináv esztétikában gyökerező eleganciát, és igazi skandináv megjelenést biztosít. Minden kollekciót múltbéli ikonikus nők inspirálnak. A klasszikusokat mindig a magas divattrendekkel keverjük össze, hogy létrehozzuk a márkánkra jellemző kifinomult elemeket. Sziluetteink nőiesek, de egyúttal merészek is. Ruháinkkal szeretnénk felkelteni a mai modern, divatos nők érdeklődését, akiknek saját személyes stílusuk van! Selected Femme..ha valami másra vágysz..

2019 októberben kibővítettük női kollekciónkat a Vero Moda márkával. A Vero Moda Dániában született. A név az alapítóhoz köthető, aki úgy döntött, hogy a Vero Moda név jó lesz egy npi márkának. 1987 óta a Vero Moda elegáns, fiatal nők igényeit szem előtt tartva jelenik meg, akik új trendeket, elérhető és divatos stílusokat keresnek. Védejegye az alábbi hozzáállás: a divat élénk és hozzáférhető megközelítése. Az egyszerűség mindig is részese volt a márkának, és mindig meg merték tenni azt amit jónak láttak, mivel sok éves tapasztalat, szenvedély és tudás áll a Vero Moda mögött.

Szolgáltató adatai:
Cégnév: BARSII Trade Kft.
Székhely: 2900-Komárom Mártírok útja 14.
Cégjegyzékszám: 11-09-016925
Cégbíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@4skandinavia.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +34-444-600
Adószám: 22689506 2 11

 

Munkatársaink:

Vadász Mária
irodavezető
Tel:+36-34-444-600

E-mail:  maria.vadasz@barsii.com

 
 

Webes ügyfélszolgálat:
Csontos Dóra
asszisztens
Tel: +36-34-444-600
Mobil: +36 20 327 3831
E-mail: 
dora.csontos@barsii.com